Szent Borbála

Szólj hozzá!

Köszöntelek benneteket! JSZ!-t [- ami azt illeti , nagyon rám fért már ! - ] Itt megpróbálom megírni , hogyan tudtok kommenteket (hozzászólásokat)írni! A bejegyzések végén (az alján) látható - kék színnel - Szólj hozzá! felírat. Erre kell egyet kattintanod! Akkor megjelenik egy - halványzöld színű - "táblázat". Azt kell kitölteni a következő módon : Név : ide írhatsz "jeligét" (becenevet) - amit akarsz - E-mail cím : ide írjad be az igazi e-mail címedet ! - ( az nem fog megjelenni!) Ha nem akarod az e-mail címedet beírni , akkor írjad be : m@m.hu Web/URL : ide nem kell írnod semmit sem Komment : ide beleírhatod a hozzászólásodat - (amit már nagyon várok !!!) Komment küldése : arra egyszer kell rákattintani ! Kívánom , hogy mindenkinek könnyen sikerüljön az első ( és majd a többi sok ) komment (hozzászólás) megírása ! Üdv' mindenkinek : banyaszbeka.blog.hu

.... magamon kívül vagyok ?.... ( vagy tudom is én...)

2007.03.31. 05:06 @X

2007.március 31. (szombat) :   ( - a "legnagyobb hír" talán az , hogy "visszaállítottam" az iWiW "tagságomat" - bár ezt magamban úgy nevezném : "... másodszor is magamra szabadítottam a gonoszt!" - Akkora volt már a "keveredés" családunkban (...ha ez család ?- 2 fő...) - hogy időnként azt sem tudtuk , kinek-ki az ismerőse és ilyesmik. Tán' kellene is névmagyarosítást(?) - névváltoztatást csinálnom , mert "jóból is megárt a sok!" - ( = azonos nevűekből...) - szóval : kösz' mindenkinek , (aki szerint) mi ismerjük egymást ! Kösz' azoknak is , akik majd csak a hétvégén fogják magukat bejelenteni nálam.  Ismétlés : ( - bár jól "telekiabáltam a hálózatot" , ma és vasárnap (állítólag) Sikondán lennék ,- így aztán (tán') lesz 2 -PC mentes - napom. (?) - úgy legyen !

Másról :  Nem egy adatalapon olvastam , ki mindenki mivel tölti kevéske (?) szabadidejét. (kutya / macska/ fotózás / kert és ilyesmik ) -OK! ( ők tudják...) - na, de olvastam : (METRO-ban) - ismét lesz természetfotós pályázat ( amatőröknek is )  - próbálom közölni itt a címet - remélve, működik ! ( állítólag abban van a pályázati kiírás is ?) - >>> http://www.fotoklikk.hu/cms/netalon.xml?data_id=1   -  (gyanús nekem ! - .... mert megint nem akar működni ?) - akkor még ajánlott a www.fotoklikk.hu   - akit érdekel - próbálkozzon. ( bakker! - kihagytam egyetlen pontot ! -azért nem működött! - stb.) Elég beírni majd a keresőjébe . pályázat - és lehet ott válogatni. ( fotósok! ) - 

[ 37. ] X A MECSEKI SZÉNBÁNYÁSZAT TÖRTÉNETE X   ( "más elfoglaltságaim miatt " (...) ma sem tudok annyit írni , amennyit szeretnék! ) - Viszont javaslom : napjainkban is létezik ám' az ÖNKÉPZÉS!  is. = ( "múltunk "kutatása" a neten... stb.) - Megsimételném itt a tegnapi "duzzogásomat" : (katt ide ! >>>> hátha működik !  http://www.pecs.hu/index.php?oldal=pecsihirek&cikkid=16894  = a Lelovich-kert környékén történtek. Sajnos , a Lelovich-kertről semmi többet / pontosabbat még nem tudtam meg ! ( nem sikerült "előbányászni" sehonnan sem !) - aki esetleg tudja - írja meg nekem ! Kösz'!  Na nem ! - mire nehezen beírtam ezt ,- már nem is az a cikk jelenik meg ott ! - hát.... keresse, aki akarja !) - Bocs' - valahogy nem sikerül "jót csinálnom" ? .....

"Jeles napok" és/vagy egyéb érdekességek : (..már akinek...) - Árpád nap van ma ! (Gondolok én itt és most (volt munkatársamra - szoc.brigádvezetőmre ! -B.Árpádra ! -és másoknak is jó névnapi érzéseket! ) - ( állítólag az általam írt sok-sok szoc.brigádnapló valamelyik (szabolcsi?) bányászati múzeumba került ?- ( jó lenne tudni... = egoizmus-e  ez ?) - (...) -  szóval :  (olvastam) : "Árpád Fejedelem Emlékdíjat" ( ?) kapott a "Nagy Lajos" Gimn. ( OK! - ciszterciek és egyebek...) - ÚDN ( március 30.-péntek ) - hát' jó kérdés , hogy a fotón látható zászlók lennének (valóban) az "Árpád-koriak" ? - [- mert,hogy mostanában annyira meg vagyunk "hülyítve" ?- .... már aki hagyja magát ! ... és (cikkben) : Gubcsi Lajos (kuratóriumi elnök) - "az a Gubcsi L. -" akire én gondolok?- ( anno Magyar Ifjúság ?-  ...) - na, ennyit. ( 7 magyar törzs = 7 sáv -és egyebek )  

Szoc. brigádról és másokról : OK! - Hofinak is legyen könnyű a föld ! - sokat "humorizált" a "színházjegyet a naplóba ragasztó" - (bunkó?) brigádtagokról... OK! Ezzel szemben , (-mi nem "ragasztottunk" - de jártunk (együtt) Pécsett Filmklubba ! - és kiállításokra is ! - ( és egyebek) - ("barátnőstől" - feleségestől - kinek mi volt akkor... ) - Így aztán - ezzel kapcsolatosan a 2 történetem :   Épp' a "híres" Andrej Rubljov c. filmet néztük meg - a maga idejében eléggé "sokkoló" volt (?) - ( hát... nem egészen azt vártuk / sehol egy kis sex és ilyesmi...) - már épp kezdtük volna a filmet "kiértékelni" - amikor előállt a "szervező" és közölte : Elnézést! de hiba történt ! -először vetítették a II.részt - majd azután az elsőt! (-megjegyzem , nem sok nézőnek tűnt fel...) - na, ennyit.  Második történet : ( ma a Csontváry Múzeum van ott- régen a Technika Háza volt ?) - megint közösen megtekintettük a valahányadik Kisplasztikai Biennálét! - ( megjegyzem - épp' most van a 20. ! ) - (röviden) jelenlétünkben - hogyan/hogyan sem - egy eléggé nagyméretű (?) - samottból(?) készült falikép(?) leszakadt - és darabokra tört. (-megjegyzem , tán' valamilyen "felsőbb utasításra " ? (Isten - vagy neokreo?) - Sajnos, a sok jó poént , amit akkor és  ott mondtunk,már elfelejtettem! - Viszont azóta sem "megyek közel" semmilyen műalkotáshoz ! - ( emlékezetem szerint "Dudus" és "Doki" álltak legközelebb ?- bár tagadták... ) -  Hát, ennyit. (Neveket nem írok - többségük még él - (sajnos van , aki már nem - holott velünk egyidősek voltak - vagy valamivel idősebbek csak.) - így valahogy. ( 1970-es évek - eleje...) -   mellesleg kb. április 20-ig látható a 20. (?) Kisplasztikai Biennálé - (de az idén a Vasarely múzeumban - mert azokat a műveket épp' utaztatják) - Káptalan utca - Pécs - stb. Az idén a "nyertes" : Bencsik Isvtván szobrászművész lett. (fődíj) További díjazottak pedig >> ÚDN márc.23-i számban) - Javaslat : túl közel ne álljatok műalkotásokhoz !  

Kellemes hétvégét mindenkinek! - ( olvastam (?) a kerti munka (ásás /gereblyézés -és a kerékpározás ! stb..." szexuális képességeink javulását eredményezheti!" (?) [- ma a franc lehet az ?- lásd Google... ]  - olvastam a Kiskegyed (?) magazinban ?- (ha már ingyen hozták.. - ÚDN-hez...) - Kiskegyed -13.szám / március 27. - már csak ez hiányzott ! - mert most írnom kell a "Kerékpáros Klub" (?) megalakulásáról is ..... ( Ja ! - meg a tulipánfáról...)

****************** ennyit mára ! - várakozással "tekintek" a dagonyázás elé....***

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://banyaszbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr1052888

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása