Szent Borbála

Szólj hozzá!

Köszöntelek benneteket! JSZ!-t [- ami azt illeti , nagyon rám fért már ! - ] Itt megpróbálom megírni , hogyan tudtok kommenteket (hozzászólásokat)írni! A bejegyzések végén (az alján) látható - kék színnel - Szólj hozzá! felírat. Erre kell egyet kattintanod! Akkor megjelenik egy - halványzöld színű - "táblázat". Azt kell kitölteni a következő módon : Név : ide írhatsz "jeligét" (becenevet) - amit akarsz - E-mail cím : ide írjad be az igazi e-mail címedet ! - ( az nem fog megjelenni!) Ha nem akarod az e-mail címedet beírni , akkor írjad be : m@m.hu Web/URL : ide nem kell írnod semmit sem Komment : ide beleírhatod a hozzászólásodat - (amit már nagyon várok !!!) Komment küldése : arra egyszer kell rákattintani ! Kívánom , hogy mindenkinek könnyen sikerüljön az első ( és majd a többi sok ) komment (hozzászólás) megírása ! Üdv' mindenkinek : banyaszbeka.blog.hu

. . . Kell a kétségbeesés ! [?] ...

2008.01.02. 05:05 @X

(csütörtök) : (?) -  >>>    (tekerés lejjebb ! ) -   >>>                                                     

( Leginkább magamnak kellene ezzel a kuponnal kezdenem valamit ! ...) - A mai cím (is) plagizálás ! - sőt : úgy folytatódna : " Kétségbeesnék ,hogyha nem esnék kétségbe!"  Lásd hozzá : >>  http://nol.hu/cikk/476210/   <<  Lássuk a főbb eseményeket ?  (...)  =  1.) A tegnapi napomról (szerda /= az év első munkanapja ) szót sem !  [ Kb. reggeltől-estig azzal molyoltam, hogy melyik (elmaradt) munkába kezdjek bele... = semmi látszatja az egésznek... tán' egy hóember (hónő! ) - amit építettem a garázsunk előtt. "Hónő" : két kiadós keblet kreáltam ( alliteráció!)  neki...) ] - 2.) Ritkán álmodom, - éjjel azt álmodtam, hogy ellopták az autónkat ! ( + ügyintézés PC-vel! ) - na, ne tudd meg ! - 3.) ... hulla fáradtan ébredtem (ma) + tompa fejfájással... kell-e ennél több ? - [ = ingyen van ! ]   ... ( mellesleg kb. 0 C° lehet - [ vagy -1 C° ? ] ill. reménykedem, valamilyen front is ?- )  - kezdetben azt sem tudtam, milyen nap lehet ma ?- (OK! - szerencsére már csütörtök ! ) - .... (mind)ezek után még írjak valami "értelmeset" a blogomba ?  (...)  ] <<  ez volt a " bevezetés".... ( B.)  

T.: ( tárgyalás ) : (ismétlés, hogy nem különösebben foglalkozom az iWiW-el , de még mindig "meglepődöm", hogy elő- előkerül valaki (benne) - ill. látom, mennyien 23 óra "magasságában" számítógépeznek ?- No comment ! ) - jut erről eszembe (...) egy újfajta "társkereső" program....  [ TOP 100 a neten ! ] - több helyen is említik, leginkább itt :  http://www.police.hu/nyitooldal/cikkek/orf_top100.html     ( hogy azt az oldalt is "reklámozzam"...) -  Mielőtt azt hinné - bárki is - hogy (ma) elfelejtettem volna ?-  = NEM !  =  http://vadaspark.borsodweb.hu/   -  ( bár a világítást 18.00. óra után lekapcsolják?- meg hajnalban is elég sötét van az "almáriumban"...  (sic!) - OK ! (akváriumban,vagy terráriumban - ne vitassuk !) -  Újabb "kétségbeesésem" !  >>>  csak-csak megtaláltam a "szilveszteri mellékletet"  >>>  http://nol.hu/mellekletek/150110/     - vajon képes leszek-e (valaha is ) - elolvasni ?-   Talán még annyit a tegnapi napról - ( = "beledolgozom" más blogjába is ... ) épp' "elmélkedtünk" a Yellowstone parkban lévő vulkánról/ nyugvó tűzhányóról (?)  (?) - na tessék! - (helyette) meg kitört egy másik ! -  >>>   http://www.hirtv.hu/kulfold/?article_hid=191737   ( remélem...)   [ Chile - Llaima tűzkányó ]  (csak-csak szerencsésebb ?- ha elolvasod a tudnivalókat ! )  = ( egy esetleges "világvégét" is okozhatna ! =  http://hu/wikipedia.org/wiki/Yellowstone_Nemzeti_Park   <<<                  ( Akit érdekelne (még) :  http://vulkan.lap.hu   <<<   

(T.2.)  ... Hogyan,hogyan sem , de tegnap megnéztem a "SZÉF" (?) c. műsort -  Anya és leánya eljutottak a széf kinyitásáig ( benne 9,1 millió HUF ) - amikor ( 2 - utolsó- kérdésre) az Anya választ adott (volna) - de leánya "nyaggatására" "elállt tőle" ! - mondva :  " nekem kell engednem " (!)  Sic ! -  ( nyereményük = 0 Ft.) - ennyi! - [ ez volt itt a "családi rovat" (?) - aztán ki-ki értsen belőle...  főleg a fiatalok ? ....] -          "Jó hírek" ? = (vagy a "csoda"! ) = tegnap (szerda) d.u. megjelent egy bazi nagy tolólapátos munkagép az utcánkban! Bakker ! - ( 5 éve nem járt hókotró itt !) - Hát.... nem kellett volna ! - ( majdnem "felkapta" a betonjárdánkat! ( önerőből - 75 ezer HUF volt...) - ill. a még be nem temetett (dec.24!-óta) munkagödör miatt, (csőtörés) - az összes havat kb. kapunkkal szemben tolta össze ! - majd távozott.  Vazze ! - a Dakar rali terepe kutya f***a ahhoz képest, ami itt van ! ( - ez részben üzenet "volt barátnőmnek"... ha majd autózni akarna ! (kitolatni az utcára ! ) stb.  Ja ! - meg @z-nek ! - (vízműves...) ha jönnétek betemetni, csengess be hozzám....jóbarát  ( Neoton familia ? ) - - ( Kimaradt : készítettem fotókat is.... de hát = autodidakta ... majd "olvadás után" tán' láthatjátok + a hónőt is ! ) -  [ tegnap ...  a "Föld megmentésére készülve"....  az üres PET palakcjainkat (kupak lecsavarva, palack összenyomva !!!...) átnyújtom (!) a BIOKOM "dolgozójának"...  "jutalmam" (?) - "cserezsákot" meg nem akart adni...  (No comment ! - igaz, én meg nem adtam "paraszolvenciát"...) - Na, ennyit ! -   

... B. (befejezés) :  ...  ( amikor "beültem" a gép elé, [ma ] - egyáltalán nem ilyesmiket gondoltam (...) írni! - Ez lett belőle !  ) - egyéb híreket meg ki-ki keresse /olvassa a megszokott helyén...   (vagy itt :  http://nol.hu   vagy www.bama.hu    vagy  http://pecsiujsag.hu    meg tudom is én....  ( tényleg fáj a fejem...) -  hamarosan "átmegyek" (ma is ?)  " wombatba" !  (?) -  lásd Google...   -    ( kimaradt : a kis pláza felkeresése után...) -

.... Gyengélkedőknek  (vagy invalidus ?) - jobbulást ! -  a "szépet kedvelőknek" (?) meg ezt itt =   http://www.szoborpark.hu     ( Keressétek meg benne W.Albert bácsi szobrát ! - hamaraosan nagy "ünneplés lesz"....  (január 08...) -  addig is  >>>>  Pusz' !

****************************  JSZ!-t nektek ***********************  

8 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://banyaszbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr59280125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@X 2008.01.03. 06:11:06

Bocs', ha rákattansz valamire és ott nem az jelenik meg, amit én "gondoltam" volna...
Ez van. (ma is...)
OFF !

@m 2008.01.03. 07:12:00


Almárium:/lat.rég/polcos,alacsony üveges szekrény.
Fogalmazás:jeles
Invalidus:/lat/rokkant,munkaképtelen,elaggott ember.Hadirokkant/második jelentés/
Szép párizsiasan:envalid
A hónőt várjuk!!!!!!!!!!!
Egy invalidia/nőneműsítettem/Remélem ezt nyelvtudó nem olvassa!

SZB38 2008.01.03. 10:45:13

1.Jó lenne, ha lenne végre egy új „Hofi”-nk ! Mióta ő nincs nem is nagyon hallgatok kabarét.
2.Érdekes „esetmegoldási mód” a netes bűnözőkereső…az emberek névtelenül sokkal bátrabbak. Azt nem tudom eldönteni, hogy ez most jó-e vagy se.
3.Fogalmam nincs, miért, de mintha rövidebbek lennének a napok = értsd, fele annyit se tudok elvégezni /én se/, mint amennyit terveztem…ez eléggé elkedvetlenít.

@m 2008.01.03. 13:14:49

Hofi ügyben egyetértek!

@X 2008.01.03. 15:55:33

Bocs' ! - ma aztán nagyon "elhajlottam" !!! (2 x alvás,- és közben (félálomban ?) igen jó (?) tv. műsorok nézése. Örömmel látom, "elvoltatok" nélkülem is... ( Bocs' - de most ebédelnék...)
[- addig ajánlom : Wittgeinstein (?) megismerése... ] -
Hónő jól tartja magát,-mert valami lehűlés kezdődött ?- kb. -3C° - stb. ]

@X 2008.01.03. 16:19:13

...ha valaki nem látta volna (anno) akkor itt van :
videa.hu/main.php?page=play&v=c9pSEoYOtMnQmkmB (remélem)
...benne a szentlászlói storyk ( disznóölés ?- stb.)
********************************************

@X 2008.01.03. 16:31:42

(Újabb elnézést ezért ! - sajnos 10 perc után vége (?) - így a disznóölés épp' nincs benne.)
[- Miért kell olyan korán kelni ? ... mert akkor még alszanak a Greenpeacesek... stb. ]

@m 2008.01.03. 17:55:19

Én kérek elnézést!Vagy mi!Ha királynő lennék és fejedelmi többes!
süti beállítások módosítása