Szent Borbála

Szólj hozzá!

Köszöntelek benneteket! JSZ!-t [- ami azt illeti , nagyon rám fért már ! - ] Itt megpróbálom megírni , hogyan tudtok kommenteket (hozzászólásokat)írni! A bejegyzések végén (az alján) látható - kék színnel - Szólj hozzá! felírat. Erre kell egyet kattintanod! Akkor megjelenik egy - halványzöld színű - "táblázat". Azt kell kitölteni a következő módon : Név : ide írhatsz "jeligét" (becenevet) - amit akarsz - E-mail cím : ide írjad be az igazi e-mail címedet ! - ( az nem fog megjelenni!) Ha nem akarod az e-mail címedet beírni , akkor írjad be : m@m.hu Web/URL : ide nem kell írnod semmit sem Komment : ide beleírhatod a hozzászólásodat - (amit már nagyon várok !!!) Komment küldése : arra egyszer kell rákattintani ! Kívánom , hogy mindenkinek könnyen sikerüljön az első ( és majd a többi sok ) komment (hozzászólás) megírása ! Üdv' mindenkinek : banyaszbeka.blog.hu

[ október 13. > szombat ] A felhők felett mindig kék az ég... (?)

2007.10.13. 05:05 @X

(szombat) :   [ - a képek és a cím is plagizálás ! A cím meg még mennyire banális is !-]

 

 

 

 

 

 

 

[banális : közönséges/lapos/elcsépelt ] - ... A mai történetem (röviden) : ritkán fordul elő velem, hogy álmodnék (éjjel...) - most viszont ez történt.  [- nem szokásom megjegyezni, jelentőséget tulajdonítani neki, stb. ] Bizonyára többen olvasták már a kérést/felhívást : aki (lakosság) bármiben is segíteni akarna a  2010 PEK lebonyolításában, jelentkezzen, adja meg adatait és azt, milyen módon venné ki részét a "munkákból." Azt álmodtam, hogy jelentkeztem! - arra, hogy csak "sétálgatok" a városban, összeírom valamennyi engedély nélkül elhelyezett hirdetés/plakát/ stb. kiragasztójának nevét/ címét és megbüntetem. (?) - Visszagondolva álmom "kiváltó okára" : csütörtökön ( a temetés miatt) - Ny - K-i irányban (2-es busz) "átszeltem szeretett városomat" (?) - és eléggé elkedvetlenített,hogy minden (üvegfalú) utasváró össze van ragasztva, ill. egy "civil szervezet" (...) is alaposan kidekorált majd minden felületet. [- úgy emlékszem, épp' ma lenne (megint) valamilyen radar-ellenes tüntetés ?- ] - Na, nem bonyolítom ! Egy kis "határozottabb fellépéssel" / akarással! le tudnám szoktatni a "jónépet" ilyesmiről.  [ - ne legyek demagóg! - pl. a jobb és bal kéz levágását csak a "visszaesőknél" alkalmaznám ! ] Sajnos, a Zsolnay szobornál működő (?) webkamera "címét" nem találtam meg,- viszont a buszból láttam, hogy a felújított szobor - ha jelenleg kissé furcsa színű (?) - azért majd talán meg lehet szokni. ( Mintha ma - szombat- lenne (lesz) az ünnepély (?) ott. ) - Így aztán ki-ki megtalálhatja a mai "közösségi élményét!" - amennyiben bármilyen "közösségbe" kívánkozna ! (...)  

Más : ( Napi bel,-külpolitikai eseményekkel nem foglalkozom blogomban! - épp' elég azt "elszenvedni" ,- nem még minősíteni / beszélni, írni róla!) - kivételt most csak azért teszek, mert a "bányászathoz" kapcsolódó hír :  http://dunantulinaplo.hu/index.php?apps=cikk&d=2007-10-12&r=1&c=634700           - részemről : No comment !  Továbbá (olvastam) a 12. alkalommal megrendezett  "Megye napjáról" -  (Papnövelde u. - ha arra járnál, ott a múzeumot (Modern Képtár ?) is nézzed meg! - mert pár  furcsa/szokatlan (?) alkotást (?) is találhatsz...) - olvasom : (többünk ismerőse) K.Ferenc  "Sajtó díjat" kapott ! - részletesebben itt :  http://dunantulinaplo.hu/index.php?apps=cikk&d=2007-10-11&r=1&c=634205                     Vélekedésem : tán' nem kellene (szombat lévén) sokat a PC-re "meredni" ! - (igyekeznék rövid lenni...) - már csak annyit - a retro dolgokat szeretőknek - ( "múltba révedőknek"...) - véletlenül "akadtam" erre az oldalra :  http://www.sin-ter.hu/topic.php?id=17    ( örültem, hogy egy "blogtárs"-at "megszállta az öröm" - ettől. ) Bár én még nem néztem végig alaposan, de tán majd megteszem. 

[ Szombat =  akkor (pedig) a www.nol.hu    -ban ugyebár  Hétvége!   -  http://www.nol.hu/hetvege/    (...)  Talán ennyit - mára ! ] -

****************************  JSZ!-t nektek  ************************* 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://banyaszbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr30194192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@X 2007.10.13. 05:36:43

OK! (működik) - magamnak : [ Vasasi Szent Borbála Egyesület ??? -ill. ki volt (?) Puppi Antal ? ]
Továbbá a pécsi "tömegközlekedésieknek" weblapjában is vannak régi pécsi járművekről fotók. Jó keresgélést! -mindenkinek! :-)
[ Ki ne feledjem ! - "jó" volt a kocsonya !!! ] :-) :-)

puppi antal 2008.04.29. 15:44:26

Ki volt,hát az apám..

Ferencst 2014.10.22. 10:15:10

Ki és miért kérdi Ki volt P*A*?? Ez a blog tele van sok krix krax al.
mailem toni149@freemail.hu A SIN.tér,hu eltünk én adtam a gazdájának képeket de előtte volt némi vitánk apám képei miatt-slusz- választ kapok?
süti beállítások módosítása