Szent Borbála

Szólj hozzá!

Köszöntelek benneteket! JSZ!-t [- ami azt illeti , nagyon rám fért már ! - ] Itt megpróbálom megírni , hogyan tudtok kommenteket (hozzászólásokat)írni! A bejegyzések végén (az alján) látható - kék színnel - Szólj hozzá! felírat. Erre kell egyet kattintanod! Akkor megjelenik egy - halványzöld színű - "táblázat". Azt kell kitölteni a következő módon : Név : ide írhatsz "jeligét" (becenevet) - amit akarsz - E-mail cím : ide írjad be az igazi e-mail címedet ! - ( az nem fog megjelenni!) Ha nem akarod az e-mail címedet beírni , akkor írjad be : m@m.hu Web/URL : ide nem kell írnod semmit sem Komment : ide beleírhatod a hozzászólásodat - (amit már nagyon várok !!!) Komment küldése : arra egyszer kell rákattintani ! Kívánom , hogy mindenkinek könnyen sikerüljön az első ( és majd a többi sok ) komment (hozzászólás) megírása ! Üdv' mindenkinek : banyaszbeka.blog.hu

.... " Minek nevezzelek ?" ....

2007.04.04. 05:43 @X

2007.április 04. (szerda) :    ( - jó kérdés , hogy minek nevezhetem a mai napot ?- hogy "mások érzékenységét" meg ne sértsem ? - Értsd = tegnap este (kedd) "végigszenvedtem" Frid.Sanyi műsorát! - így aztán tudom (?) - lehet, hogy megszabadulás , de lehet megszállás is - és még sok egyéb más.  Na, OK ! - amíg ezt eldöntöm.....  addig a blogolvasóknak időtöltésül :  

http://video.google.com/videoplay?docid=1246174515665636969   < katt' ide, tán működik...  Bakker! Kezdődik ??? > mert nem akar "működni" !.... jaj ,jaj... ( Ó, te hülye...(én) - vagy esetleg spray paint art.wmv  ?- a Goggle-ba írva ? Igen! - csináld úgy !

( tán' nem ártana (jó lenne) ha a sok (?) graffitis (streetartos) is megézné ezt ?- bizonyára. 

Aki a (metro) alagútépítők védőszentjének szobrát megtalálná valahol ( nekik is Szt.Borbála !!) - értesítesen! Kösz' [ http://www.katolikus.hu/szentek/1204-235.html  ]

(folyt köv. ?- vagy magam sem tudom.... )

****************************************************  

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://banyaszbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr1954414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@X 2007.04.04. 06:04:56

(1.) Figyuzz ! Ismerem a www.katolikus.hu/szentek/1204-235.html - oldalt - nem leírást /nem szöveget keresek ! Hanem Szt. Borbála képet -( szoborról) ami ott volt Budapesten a metróépítés kezedetekkor. (tegnap) - tv.-ben láttam !
süti beállítások módosítása