Szent Borbála

Szólj hozzá!

Köszöntelek benneteket! JSZ!-t [- ami azt illeti , nagyon rám fért már ! - ] Itt megpróbálom megírni , hogyan tudtok kommenteket (hozzászólásokat)írni! A bejegyzések végén (az alján) látható - kék színnel - Szólj hozzá! felírat. Erre kell egyet kattintanod! Akkor megjelenik egy - halványzöld színű - "táblázat". Azt kell kitölteni a következő módon : Név : ide írhatsz "jeligét" (becenevet) - amit akarsz - E-mail cím : ide írjad be az igazi e-mail címedet ! - ( az nem fog megjelenni!) Ha nem akarod az e-mail címedet beírni , akkor írjad be : m@m.hu Web/URL : ide nem kell írnod semmit sem Komment : ide beleírhatod a hozzászólásodat - (amit már nagyon várok !!!) Komment küldése : arra egyszer kell rákattintani ! Kívánom , hogy mindenkinek könnyen sikerüljön az első ( és majd a többi sok ) komment (hozzászólás) megírása ! Üdv' mindenkinek : banyaszbeka.blog.hu

[ 5. ] >>> [ VISSZASZÁMLÁLÁS! - kezdődik... ] - Elmúlt események (fel)említése...

2008.02.04. 05:05 @X

(hétfő) - tekintettel a farsang bezárására, elsőként ezeket a látványosságokkal kezdem   

( - időm rövidsége miatt nem fűzök kommentárt a képekhez. Esteleg annyit, hogy az egyik képen látható Halászcsárda nevű helyiségben üdülési csekket is elfogadnak,-  ami (természetesen) nem volt nálam, de talán nem is baj, mert napokkal később (vasárnap) csak-csak a "nyakára hágtunk". Erről máskor.) - A "bőség zavara" = természetesen (az elmúlt napokban) annyit kattintgattam a masinámmal, hogy valamennyi kép megtekintésére egy fél nap sem lenne elegendő. Tán' a figyelmes szemlélő (is) észreveszi, hogy - bár szerettem volna - eléggé nehezen sikerült olyan képet készíteni, amin csak a "múlt" látszana !- a "jelen" is mindig rákerült a képekre.  Az "igazi zavar" azonban az, hogy még csütörtökön akkora kupac "iratot" kaptam háziorvosomtól, hogy a mai délelőttöt kénytelen leszek azzal tölteni, hogy különböző helyeken időpontot próbáljak szerezni, (stb.)- aminek már a gondolatától is erősen romlott eü. állapotom. ( Megjegyzem jól időzítettem ?- remélem a bőjt időszakában megfelelő lesz a laboreredményem. ( = koleszterin és egyebek) -  ( kedd = húshagyókedd ... stb.)

... kullogás az események után ?- utólag hallom (tv.) - február 02 (szombat volt) - már vagy 26 vagy 27 éve ?- az "Vizes élőhelyek" (világnapja) - vagy valami ilyesmi, - (- ezt nem ártana pontosítanom -) - [ 1971.február 02-óta - stb. ] -   - sem kedvem (?) sem "időm" ezen téma után "kutakodni". Tán' "szerencsés" (?) hogy a "felnövekvő generáció" ( gyerekek) - erről valamivel többet tudnak (?) - (Pécsett) volt rajzpályázat / kiállítás (=  "vándorkiállítás" ) - .... és egyebeket nem "emlegetnék fel" ! - ( pl. ezt-azt magam (is) kénytelen vagyok "gyűjtögetni" ! - mert a házunk előtt elvonuló gyerekek "nyaggatnak", hogy most (de azonnal...) adjak kupakokat! - adjak újságpapírt...és a franc tudja, mi minden gyűjtésében nem veszek én részt.... - tényközlés : holott én ettől függetlenül is "lehordom" az ilyesmit a "gyűjtőszigetre" - ( volt róla kép az elmúlt napokban) - stb.  [ - ez itt egy kis "válasz-féle" - a tegnap olvasott témához - ( más blogjában) - hogy a " Szülők tanítják-e a gyerekeket ?- és ha igen, mire ?- bár valljam be ( nem biztos,hogy igaz !) - sok szülő úgy gondolja, hogy gyermekének (mindenre kiterjedő) nevelésének egyetlen "színtere" az iskola ! - [-  "támadtak" ezzel kapcsolatosan (most) egyéb gondolataim (...) is - pl. tegnap ( dohányzás miatt elhagyva az éttermet...) - eléggé sok kisgyereket láttam - és felmerült bennem, hogy ez most akkor "jó "?-  ( = a vasárnapi "közös" (otthoni /családi) ebédeknek csak-csak volt valamilyen "feelingje" ?- de tán' most ezt se boncolgassam ! )

.... ( Mivel még a ma megjelent "sajtótermékeket" is szeretném ("futólag" ) megtekinteni  - ne "álljak" a kis Plázában (úgy) mint Bálám szamara  (?) ... talán ennyit mára ! 

[ Kimaradt : bár a daru (?) nem "vizes élőhely" lakója... láttam ( valamikor) a darunak (madár) van "balra" és "jobbra" hajló (farok) tolla (?) - melyek közül (valamelyik) az értékesebb! ( retro) állítólag a (v.ö. - darutollas csendőrök) - ill. napjainkban sem mindegy, hogy "merre hajló" darutollat tűzünk a kalapunk mellé !  ....  ezen gondolatok "jegyében" ....  Pusz' ...aranyoskáim !

**************************  meg JSZ !-t ******************************

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://banyaszbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr20323295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@X 2008.02.04. 07:08:07

... na, persze ...itt a "profi" (?) beszámoló :
bama.hu/index.php?apps=cikk&cikk=118970 ( benne képgaléria ?- ...) bizonyára.
Jelenleg nics erre (sem) "időm"...
************************************************

SZB38 2008.02.04. 17:04:46

A mohácsi úthoz sokat nem tudok hozzátenni, viszont várnám a beszámolót a medve barlangjából...
süti beállítások módosítása