Szent Borbála

Szólj hozzá!

Köszöntelek benneteket! JSZ!-t [- ami azt illeti , nagyon rám fért már ! - ] Itt megpróbálom megírni , hogyan tudtok kommenteket (hozzászólásokat)írni! A bejegyzések végén (az alján) látható - kék színnel - Szólj hozzá! felírat. Erre kell egyet kattintanod! Akkor megjelenik egy - halványzöld színű - "táblázat". Azt kell kitölteni a következő módon : Név : ide írhatsz "jeligét" (becenevet) - amit akarsz - E-mail cím : ide írjad be az igazi e-mail címedet ! - ( az nem fog megjelenni!) Ha nem akarod az e-mail címedet beírni , akkor írjad be : m@m.hu Web/URL : ide nem kell írnod semmit sem Komment : ide beleírhatod a hozzászólásodat - (amit már nagyon várok !!!) Komment küldése : arra egyszer kell rákattintani ! Kívánom , hogy mindenkinek könnyen sikerüljön az első ( és majd a többi sok ) komment (hozzászólás) megírása ! Üdv' mindenkinek : banyaszbeka.blog.hu

... Így valahogy... ( a tegnapi nap után...) >>>>

2008.01.07. 05:05 @X

(hétfő) :  ( úgy érzem, hogy tegnap (vasárnap) annyi mindent kitárgyaltunk [ "bloggerek" ] - hogy nem lepne meg, ha ma (is) ilyesmiket bírnék csak írni. (Lásd a mai képet...) 

V

V

V

[- tekerj lejjebb!- aztán ...tán' csak kipréselek valamit magamból...- ]

V

V

V

V

... Ajánlatok : (megkezdődött a " Farsang"... inkább még most nézz utána... ne má' megállítanak a tv-sek.... és mondod, hogy  pl. ... a szellentés elnémetesedett szó... ) (!)  Gondolom - szólnék idejében - ( semmi nincs akkor, mint máskor szokott...)  >> http://bama.hu/index.php?apps=cikk&cikk=112693    ( régebben megnyílt a Csele Hotel - vagy mi ?- átalakítás után ) -  Na, de itt van ez is :  (nehogy túl későn vedd elő a "díszmagyarodat" a naftalinból!!! ) >>> http://bama.hu/index.php?apps=cikk&cikk=112479   -  ( Ki ne feledjem : esetleg nézz bele.... a "hamvazószerdába" is... ) - és akkor a békák megmentését meg tán már magadtól is tudod.... (bár én találtam egy újabb weboldalt,- ott nagyobb a kép,- de ott sem nagyon mozog...) -  Miket szoktam még ajánlani ?- (...) -  Igen ! - azokat...   www.nol.hu     www.bama.hu    http://pecsiujsag.hu     ( na, jó.... http://vadaspark.borsodweb.hu/   - ennyit most. 

[ ... a nagy sláger (?) szövege nem jut most pontosan eszembe (...) valami ilyesmi :  " Ezek nem könnyű percek, látod a .... "  ( Te csak ne sírj, ez nem méltó búcsúzás... (?) - ) stb. Mellesleg (szerencsés) - mert kb. 0 C°és talán nem jeges a járda és az úttest !- de attól még minden előfordulhat. ]   -   folytatás tán' később ?-  ki tudja. ] -  

(Megint egy "volt szenes" "megtalált az iWiW-en ! - akár mondhatnám, jól kezdődött a nap ! - mellesleg ( azt hiszem) a K betűnél keressétek ! ( alig 24 ismerőse van még csak ? ) stb.

*****************************  JSZ!-t *********************** 

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://banyaszbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr45285585

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@m 2008.01.07. 10:38:10

Farsang!Farsang!És az Álorca??????Úgy csúszik minden,mint a nagykönyvben megíratott!Jött reggel a fújós ember és dobott egy hátast.Azóta magam is "jártam?" a külvilágban valóban csúszik. Az új hídról -, -ha igaz "leesett" Csúszott egy kamion.Ami borzasztó,hogy egy biciklist is"elkaszált"?"Még én sem tudok többet!

@X 2008.01.07. 12:42:00

A szerencsés (?) baleset híreit lehet olvasni a szegedi rádiók oldalain. ( Googleba beírva -és ott.) (Remélem, az ügyvédek "dörzsölik az kezüket"... + szakértők , hogy csúszitt-e az úttest - stb. )
Szép délutánt !
Én most mennék "olvasni"... (redőny leengedve ! - mert oly' vakító napsütés van... ) - Viszont az eljegesedett hó (régről) meg nem akar olvadni.
( benti megállapítások...)
***********************************************

@m 2008.01.07. 15:14:13

Igen!Dörzsölhetik!Valóban nagy baj történt!Talán az Égieket fogják okolni.Nem tudom az un.Új Hídnak mi az alapanyaga!Na!Majd elválik!Jó alvást.Én is!Ja!Már látok tocsolyát!Azaz vízfelületet!Lehet,hogy olvad?

@m 2008.01.07. 17:40:55

Jó reggelt búbánat!Ki fogja megmondani ki írta?

@m 2008.01.07. 17:49:10

Fransoise Sagan/ő írta!
süti beállítások módosítása