Szent Borbála

Szólj hozzá!

Köszöntelek benneteket! JSZ!-t [- ami azt illeti , nagyon rám fért már ! - ] Itt megpróbálom megírni , hogyan tudtok kommenteket (hozzászólásokat)írni! A bejegyzések végén (az alján) látható - kék színnel - Szólj hozzá! felírat. Erre kell egyet kattintanod! Akkor megjelenik egy - halványzöld színű - "táblázat". Azt kell kitölteni a következő módon : Név : ide írhatsz "jeligét" (becenevet) - amit akarsz - E-mail cím : ide írjad be az igazi e-mail címedet ! - ( az nem fog megjelenni!) Ha nem akarod az e-mail címedet beírni , akkor írjad be : m@m.hu Web/URL : ide nem kell írnod semmit sem Komment : ide beleírhatod a hozzászólásodat - (amit már nagyon várok !!!) Komment küldése : arra egyszer kell rákattintani ! Kívánom , hogy mindenkinek könnyen sikerüljön az első ( és majd a többi sok ) komment (hozzászólás) megírása ! Üdv' mindenkinek : banyaszbeka.blog.hu

" Hol van az " (i)gazság" mostanában ?....

2007.03.27. 06:06 @X

2007.március 27. (kedd) :   - maradjunk annyiban , hogy jól elcs***tem az "időt" azzal , hogy több szálloda és ahhoz hasonló "kényeztető hely" honlapját böngészgettem. Valahogy egyetlen olyan ajánlatot sem találtam (árban) - amikből bőségesen van az újságokban. ( - valahogy valójában közel 2x drágábbak -mint a "reklámban" ? -) Csak- csak ki kell(ene) használnom az üdülési csekkjeimet . Viccnek szánom : még a végén egyedül kell mennem ?- (megjegyzem, a csekkek felére volt barátnőm nevét nyomták rá ,- amit eleve diszkriminatívnak (?) tartok - de sebaj! - és ne má' , hogy én ( egyes helyeken teniszezéssel vagy kerékpározással (is) múlassam időmet - dagonyázás helyett - stb.) - Na, majd megoldódnak a problémáim. (remélem) -    Mivel (érzésem) hogy többet ma nem nagyon írok (?) - javaslom elolvasára - bocs' akinek ismétlés : http://kincsestar.radio.hu/jeles/jelesbojt.php  < katt' ide , hátha működik. Abban megtalálható a mai napra (március 27) vonatkozó "tudnivaló" - mert (ugye) ma Remete Szt.János napja van !  ( - a történet talán még a kertészkedést kedvelőket is érdekelhet ? :-) :-) -  Aki pedig nem vette a fáradtságot és nem nézte meg, ismétlés : http://dunantulinaplo.hu/index.php?apps=cikk&d=2007-03-24&r=2055&c=587356  >>> katt' ide. ( Javaslat : kinyomtatni és szeretett gyermekünk iratai közé csempészni .... ha nem tudna ilyesmiről ) -  Ennyit most.

******************** folyt.délelőtt?- *************************   

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://banyaszbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr2151430

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@X 2007.03.28. 07:03:12

[1.] Na, akkor majd hozzászólok én! Nem írom ki a Pécstől kb. 50 km. távolságra lévő "kastély szálló" nevét , mert még "belemegy" a blogom az ők "anyagaikba". Küldtem egy e-mailt (?) - árajánlat kérés és ilyesmik , hát.... válasz még nem jött. Hagyján! De hallom (vasárnap) és tegnap (kedd) este , egy - egy bizonyos tv. műsorban az volt a helyes megfejtést betelefonálónak az ajándéka!, hogy > "Hétvégi kényeztetés"-t nyert a "kastélyban" ! - Na, ennyit.
( Még a végén kénytelen leszek svédasztalos ebédekre járni a Hotel M-be ( volt Dömörkapu ) .... stb. Egyebek. Vége!
süti beállítások módosítása