Szent Borbála

Szólj hozzá!

Köszöntelek benneteket! JSZ!-t [- ami azt illeti , nagyon rám fért már ! - ] Itt megpróbálom megírni , hogyan tudtok kommenteket (hozzászólásokat)írni! A bejegyzések végén (az alján) látható - kék színnel - Szólj hozzá! felírat. Erre kell egyet kattintanod! Akkor megjelenik egy - halványzöld színű - "táblázat". Azt kell kitölteni a következő módon : Név : ide írhatsz "jeligét" (becenevet) - amit akarsz - E-mail cím : ide írjad be az igazi e-mail címedet ! - ( az nem fog megjelenni!) Ha nem akarod az e-mail címedet beírni , akkor írjad be : m@m.hu Web/URL : ide nem kell írnod semmit sem Komment : ide beleírhatod a hozzászólásodat - (amit már nagyon várok !!!) Komment küldése : arra egyszer kell rákattintani ! Kívánom , hogy mindenkinek könnyen sikerüljön az első ( és majd a többi sok ) komment (hozzászólás) megírása ! Üdv' mindenkinek : banyaszbeka.blog.hu

Eszi, nem eszi, nem kap mást... [? ]

2008.01.12. 05:45 @X

(szombat) :  ( látszólag semmi kapcsolata a mai képnek a szöveggel ?- majd elválik.) - Az alábbi dolgok jutottak eszembe (...) - nehéz megtalálni a kellő egyensúlyt (?) - mit tartsak megemlítésre fontosnak ? - ill. miket lenne célszerű megőrizni az "utókor" számára ?- na, nem bonyolítom.

[ - hatnak rám (?) mások blogjai, - amikbe akarva-akaratlanul (is) belenézek,-látom tán' többet kell(ene) foglalkoznom ilyen témákkal : AUTÓ-k / NŐ-k (SEX) / PÉNZ (?) és ilyesmik. ] -Talán a mai kép lehet(ne) ezekkel kapcsolatos ?-  Lásd pl. :  http://nol.hu/cikk/477193/   [ - jaj de nagyon  "ki volt kelve magából" a sármos P.Lacika ... a repülőtéren, hazaérkezése pillanatában... ] - ( legyen talán ez az AUTÓ-s téma ) - vagy : ezen a héten (2008. 2.hét) megint drágult a benzin -és állítólag 300 Ft/L."magasságba ért" az ára ! ( Hol van az már, hogy soknak tartották a 200 Ft/L. árat...) - A napokban sok szó esett a PÉNZ-ről... ( aki nem ismerné ezeket az adatokat, annak :  http://nol.hu/cikk/477210/    (1 és 2 Ft kivonásának reklámköltsége ! )   =  sok olyan "dolog" van, amire "értelmetlenül (?) mennek el a százmilliók... tán' nem csak a "kormányzati negyed" építésének előkészítésére ...   Az AUTÓ-témánál ne feledjük, hogy (megint) meghosszabbították a Trabant/Wartburg tip. járművek használatát... ( egyik szomszédomnak W-ja van,- bár gázzal üzemelteti (!) - vagy 5 éve figyelem a.) mikor esik szét az autó...b.) mikor robban fel...  ) - állítólag az idő múlásával (...) majd maguktól "eltűnnek" - "kipusztulnak" ezek a környezetszennyező járművek. (?) - Visszatérve a PÉNZ-re... ( vagy 13 év eleltével (?) - sincs még lezárva az "ügy" ? ) - (cikk) -  http://nol.hu/cikk/477280  ( jutott belőle sokaknak.... = nem irigykedés...)  -  "megértem" én a "mezítlábas állampolgárok kifakadást",-  de azért az "ügy" nem csak arról szól, hogy P.Gábor és 3 társa "zsebrevágták" az összes pénzt.... Meg is lepett, ahogy nyilatkozott 3 személy ...( ÚDN)  - köztük egy villamosmérnök (31) és egy egyetemi hallgató(21)  a "szépkorú nénit" (74) - tán' ne kritizáljam. ....(sajnos, az ÚDN cikket nem találom ) -  csak ezt :  http://w3.reggel.hu/index.php?apps=cikk&cikk=113848    ( Dióhéjjban ezek tán' a hét - pénzzel kapcsolatos- eseményei. ( Ja! - meg az építményadó... (Pécsett)  - ) No comment ! - 

..... (Eszi, nem eszi... témához ) - Pár napja vettem észre, -(kis plázámban) eléggé náthás (?) [grippés] az eladó(nő),- orrát fújja/köhög (stb.) - kiszolgálás közben elfordul a vevőktől - majd a háta mögött (közelében) lévő kenyérre/péksüteményre zúdítja (szerintem) a "cseppeket" ! (?) - [v.ö. : cseppfertőzés ] - egyebekről szót sem.... (vannak napok (!) amikor nylon tasakot húz a kezére és úgy fogja meg ezeket (kenyér) van, hogy nem -  "alkalomfüggő". OK ! - Mindezt csak azért írtam, - ( - megérkezett "volt barátnőm is"... bár még túlzottan nem közeledtünk... szerintem "lappang benne valami" ) - összegezve : ma reggel arra ébredtem : bennem is ! (= lappang ?) -  [- kénytelen leszek bevezetésként az alkoholos fertőtlenítést megkezdeni ?- most. ] (- szünet - ) ...  és olvasom e-mailben (távoli ismerősöm) is "kifeküdt" - hát... ez van. ( ez várható ?- tán' nálam is ) - [- épp' a 2008-as évi  " orvosokat felkereső járatomat" terveztem beindítani.... így még várok, hogy pár bajom kialakuljon.... egy "piszokkal" (300) több ügyet lerendezhetek ?- ] - Addig is,- minden invalidnak" = gyógyulást / javulást ! 

....  ( - megszüntetve (2008.)  az állandó kiállítások ingyenessége...-) - + "Reneszánsz-év" ! -  kissé "szétesett" (majdnem) a BOTTICELLI -kép  - ( Gondolom láttátok a tv.-ben) - ill. tegnap (péntek) annyi "művészi" képsorozatot továbbítottam, hogy azután győztem kitörölni a sok visszajelzést, hogy ki - mindenki nem kapta meg ! -  ennyit tán' a "művészetekről. Sok  "téli fotót" (fényképet) is kaptam...Kösz' érte küldőiknek ! -   Láttam hasonló képeket az ÉK-tv.-ben is. (Pécs) Nem kritika : de a legtöbben azonos "tájakon" jártak a Mecsekben,(Dömörkapu)  ill. a Tettye / Havihegy stb. tájon,- ( kibicnek semmi sem drága ?- én azért a tv.toronyba (is) el/felmentem volna...) -  Tubesről szót sem ! ... (...) - (= a radar ellenzők könyvet adtak ki...)  

( Kezdek gyengülni...) -  nagy költőnk szavaival : (igyekeznék) " ágyban, párnák közt halni meg "  ( kézben  a www.nol.hu   - val ! )  = Ma Hétvége melléklet ! - keressétek az online formában....  bocs' / vagy szerencsére (?) - ma nem ajánlanék cikkeket.... ( remélem, a béka nem beteg ? =   www.vadaspark/borsodweb.hu   (?) - remélem ez a link (?) -    Végül : hogy NŐ-t és SEX-et is említettem.... hát .... abból épp' elég "dől" pps-ben vagy ott a net ! - ( Kissé meglepett, - versekkel foglalkozó blogban 2-3 kattintás után" már benne is voltam "nyakig" ....erről is No comment!) -  [ eszi, nem eszi =  terveztem, hogy leírom, egyetlen napon hányféle sorozat látható a tv.csatornákon összesen ! - ma ez elmarad ! -  jelzem : nem is biztos, hogy a lakosság a "bunkó" oly' mértékben - ahogy beszélnek róla - tán' a "műsorkészítők" ?- (...) - ]  A  6 legnagyobb (?) tv. csatorna műsorát nézve - 30-ig számoltam (!) a sorozatokat - aztán abbahagytam!  (OK! - a Viasat3 szinte csak sorozatokat sugároz ) - és mondhatja (bárki) - némelyik ismétlés ? (bizonyára) -    Még ezt itt :  (többünk "ismerőséről" ) :   http://dunantulinaplo.hu/index.php?apps=cikk&d=2008-01-11&r=7&c=652075   ( remélem, tán' a könyvtár is beszerzi....) 

**************** visszavonulás!/takaródó! - Jobbulást mindenkinek ! *********

                          ¤¤¤¤  JSZ ! - t  ¤¤¤¤¤   ( Aspirin+C legyen veletek ! ) ... AVE !  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://banyaszbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr94290328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása