Szent Borbála

Szólj hozzá!

Köszöntelek benneteket! JSZ!-t [- ami azt illeti , nagyon rám fért már ! - ] Itt megpróbálom megírni , hogyan tudtok kommenteket (hozzászólásokat)írni! A bejegyzések végén (az alján) látható - kék színnel - Szólj hozzá! felírat. Erre kell egyet kattintanod! Akkor megjelenik egy - halványzöld színű - "táblázat". Azt kell kitölteni a következő módon : Név : ide írhatsz "jeligét" (becenevet) - amit akarsz - E-mail cím : ide írjad be az igazi e-mail címedet ! - ( az nem fog megjelenni!) Ha nem akarod az e-mail címedet beírni , akkor írjad be : m@m.hu Web/URL : ide nem kell írnod semmit sem Komment : ide beleírhatod a hozzászólásodat - (amit már nagyon várok !!!) Komment küldése : arra egyszer kell rákattintani ! Kívánom , hogy mindenkinek könnyen sikerüljön az első ( és majd a többi sok ) komment (hozzászólás) megírása ! Üdv' mindenkinek : banyaszbeka.blog.hu

"Isten nem ver bottal !"(?) > (2.) Pécsi Bányakapitányság és a(z) LTR !!!

2007.03.29. 14:55 @X

2007.március 29.(csütörtök) :   ( .... úgy látszik , csinálhatok én bármi(t) (jót?) is , valahogy nem sikerül ?- Még (ma) reggel "rátaláltam" egy olyan oldalra > Google- ba beírtam : Lakossági Tájékoztató  Rendszer  - és akkor megtaláltam (sok) közigazgatási szerv nevét / címét / főbb adatait , -  Amit jónak éreztem = az épületek képe is látható volt (!) - így ,valahogy könnyebben rájöttem arra , hogy mi / hol is található Pécsett. Többek között megtaláltam a Pécsi Bányakapitányságot is ,- ami tán' azért (is) lehetne "érdekes" , mert úgy tudom , ott is van bányászati múzeum .(?) - na, de (majd) délutánra ez az oldal már "nem látható"(?)  mert "átalakítás" alatt van. Hát ,- akkor újra bocs' azoktól,- akik megnézték volna. Türelem! Tehát : a Goggle-ba bírva, hogy Lakossági Tájékoztató Rendszer - előbb/utóbb vagy sokára (?) tán' majd működni fog. ) - Úgy legyen..... vagy próbálad meg : http://www.barko.hu/eltr/eltr.php.   <<< katt'ide!

Másról: Technikusomnak itt köszönném meg , hogy sikerült mindezek ellenére a Pécsi Bnyakapitányság épületének képét "bevarázsolnia" a blogomba ! ....  Talán még annyit , hogy állítólag Vasason (?) eladó egy víztorony ?-  Megpróbálom leírni , hogy hová kattintson az , akit érdekelne, bár egyre mélyebb undorral írok én nap mint nap ilyen http://www.... címeket! Na, próbálom : http://www.viztorony.hu/h/baranya/pecs-vasas.html  <<<<  katt' ide ...  (ha érdekel)    

******************** brekeke  (2.) ************************  

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://banyaszbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr4052303

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

@X 2007.03.30. 05:00:45

[1.] ..... valahogy nem értem! - mi lehet ennek a nagy hallgatásnak az oka !(?) - pedig más blogokban hogy' "átkozónak" és/vagy "küldik el egymást melegebbb éghajlatra" -és ilyesmik.
Hát, a sok olvasásra buzdítás után írásra is buzdítsak ?- Jó kérdés !
JSZ!-t
Brekeke
süti beállítások módosítása