Szent Borbála

Szólj hozzá!

Köszöntelek benneteket! JSZ!-t [- ami azt illeti , nagyon rám fért már ! - ] Itt megpróbálom megírni , hogyan tudtok kommenteket (hozzászólásokat)írni! A bejegyzések végén (az alján) látható - kék színnel - Szólj hozzá! felírat. Erre kell egyet kattintanod! Akkor megjelenik egy - halványzöld színű - "táblázat". Azt kell kitölteni a következő módon : Név : ide írhatsz "jeligét" (becenevet) - amit akarsz - E-mail cím : ide írjad be az igazi e-mail címedet ! - ( az nem fog megjelenni!) Ha nem akarod az e-mail címedet beírni , akkor írjad be : m@m.hu Web/URL : ide nem kell írnod semmit sem Komment : ide beleírhatod a hozzászólásodat - (amit már nagyon várok !!!) Komment küldése : arra egyszer kell rákattintani ! Kívánom , hogy mindenkinek könnyen sikerüljön az első ( és majd a többi sok ) komment (hozzászólás) megírása ! Üdv' mindenkinek : banyaszbeka.blog.hu

" A NÉPET NEM LEHET LEVÁLTANI ! "

2007.03.05. 05:44 @X

2007.március 05. (hétfő) :    Itt kérek elnézést! -és inkább beismerem ! - a mai blogcímem plagizálás! Irigykedve olvastam egy volt munkatársam e-mailben küldött egyetlen mondatát !- azt, hogy a " Népet nem lehet leváltani!" - mélységesen igaza volt! (van - és bizonyára lesz is.) Ha sokkal "vidámabb" nem is lettem ettől ma reggel , de azért valamelyest "segített rajtam". ( - amúgy megfáztam (valahol) - egyre sz***bbul vagyok (?) - és ma mintha kevésbé akarnám "megváltani a világot!"  Még annyit : talán az új fotókat is láttátok ?- "segítőtársaimnak" meg ismét csak köszönet érte ! 

[18.]  X A MECSEKI SZÉNBÁNYÁSZAT TÖRTÉNETE X 

( - hasonlóan az elmúlt napokhoz , nem írok újabb történeteket ! - ott vannak az "új" (2007-es) fotók - talán majd folytatódik a "sorozat". -)

"Jeles napok" és/vagy egyéb "érdekességek" :   örömmel olvastam, (e-mail) hogy egy volt munkatársam ( Villanygyárból) - Harkányban "kúráltatta" magát - (feleségestől) - rövid elmondása szerint vagy 6 (hat) régi ismerőssel találkozott ott . Végre egy "jó" hír! Ezek szerint van ki törődik egészségével! ( Még nem tudom , hogy "újabb" e-mail címeket szerzett-e ?- (kétlem) - na, de még mindig jobb gyógykórházban (Kurhotelben....) találkozni "másokkal", mint mindig csak a temetőben !....) 

Na, azért adjak hír valami konkrétabb eseményről is ?-  március 05-05 : Energetikai konferencia - Visegrád !  A Magyar Kapcsolt Energia Társaság (?) immáron 10. szakmai rendezvénye - a visegrádi Lepence-völgyben (?) - található Termál Hotelben. (?) [- de jó sok téma , aminek majd utána kell néznem a Google-ban ?-  ]  

Eléggé (-vagy nagyon -) közeledik a Nők Napja ! (is) ......  ( Akiknek van (lenne) valamilyen alkalomhoz illő pps-e vagy ilyesmi ,- hát küldhetne nekem. Kösz'. - leginkább a "Net Ördöge" -ben "bízom" - ill. másokban is.... )

**************** vagy 3 blogot kell még megnéznem / írni bele - mára ennyit ! ****

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://banyaszbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr4243006

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása