Szent Borbála

Szólj hozzá!

Köszöntelek benneteket! JSZ!-t [- ami azt illeti , nagyon rám fért már ! - ] Itt megpróbálom megírni , hogyan tudtok kommenteket (hozzászólásokat)írni! A bejegyzések végén (az alján) látható - kék színnel - Szólj hozzá! felírat. Erre kell egyet kattintanod! Akkor megjelenik egy - halványzöld színű - "táblázat". Azt kell kitölteni a következő módon : Név : ide írhatsz "jeligét" (becenevet) - amit akarsz - E-mail cím : ide írjad be az igazi e-mail címedet ! - ( az nem fog megjelenni!) Ha nem akarod az e-mail címedet beírni , akkor írjad be : m@m.hu Web/URL : ide nem kell írnod semmit sem Komment : ide beleírhatod a hozzászólásodat - (amit már nagyon várok !!!) Komment küldése : arra egyszer kell rákattintani ! Kívánom , hogy mindenkinek könnyen sikerüljön az első ( és majd a többi sok ) komment (hozzászólás) megírása ! Üdv' mindenkinek : banyaszbeka.blog.hu

[2.] "TAVASZ ?" - március 01. (délután) ....

2007.03.01. 15:02 @X

2007.március (olvanos /böjtmás) 01. (csütörtök) - délután :

........maradjunk annyiban ,- rég' olvastam össze ennyi sz**t ! - mint a mai napon ! [-na, de ingyen volt... - meg "mondásom" : " hallgattassék meg a másik fél is" ... stb.] - Én aztán "nem minősítek" senkit és semmit sem ! Akit érdekel (?) - láthatja , vannak új képek is ! (köszönet a fotósnak is,meg a "technikusomnak" is ! ) - ... szóval , (- bár lehet , hogy ismert dolgokról írok ?- ) - olvassátok :

Programajánlat(ok) a hétvégére : 

március 03.(szombat) :   Békamentő akció Sikondán ! - több újság is írt erről ,-  (pontosítsátok!) : gyülekezés a sikondai tó mellett , AM 08.15.-kor (?) - ( a program vége AM.10.00.-kor (?) szerintem , aki kicsit "undorodik" a békáktól , vigyen kesztyűt magával.(vagy megteszi egy nylonzacskó is ) >>>> amit majd ne dobjatok el! (Szelektív gyűjtés!) - épp' ma olvastam (néztem) - a www.greenfo.hu- t (< kattints rá!) - A Sikonda - körüli helyeknek meg nem csinálok reklámot ! (akit meg érdekel , olvassa el az "emléktáblát" (?) ott a tó sarkán.... ha még ott van ! )                                                                 Szerintem már szombaton is "nagy vásár" várható ?- ( Pécs - Vásártér)

március 04. (vasárnap):   a pécsiek ugyebár "reggeltől - estig" mehetnek szavazni! (Na, aki még nem döntött (?) - az olvashatja a mai Dunántúli Naplóban a cikkeket! ) - Régi ismerősöm , (Polgármester Úr) levelét ( ha az az volt ?) - is megkaptam ma.         Vasárnap (bizonyára) "nagy vásár" lesz , mert a hónap első vasárnapja !  Kezembe akadt egy "ingyenes újság" is - RégióStart a címe ?-  ott olvastam ( állítólag )nyit a Hotel Mediterrán  - a Mecseken - talán a www.mediterranhotel.hu - n olvasható is ,- hogy svédasztalos étkezés (1800 Ft/fő) - és üdülési csekket is elfogadnak.            Fotósoknak : március 08-ig még lehet fényképekkel pályázni a Pécsi Vízmű  fotó-pályázatára - Téma  a.) Mindennapi vizünk / b.) Víz a városban  / c.) Kűzdelem a vízhiánnyal .  100 / 60 / 40 ezer Ft + különdíj is van. (lesz) - Tán' szombat -vasárnap akár csinálhattok is pár jó képet....    .... és ha minden igaz (?) vasárnap ismétli a DunaTv. a ME-t is ! (AM10.40.) - na, ha lehet , ne sokat üljetek tv. meg PC előtt - olvasom www.metro.hu  - tévhiteik az embereknek : ( mik okoznak székrekedést! ) - (?) - leginkább a kevés mozgás ! - szóval : mozgás a szabadba ! ( nem a kevés folyadék,vagy nem a kevésbé rostos étel ! - stb.) - a mozgáshiány !  

Végül :  aki menne 2007-re Üdülési csekk igénylőlapért - vigyázzon! - új helyre költöztek! ( úgy emlékszem a volt Eszék étterem épületébe - kb. Vásárcsarnokkal szemben -) -és aki tavaly kapott csekket ,annak az idén "helybenjárás" van! ( persze, érdeklődjetek utána - nem engem "átkozni!" ) 

Aki tudja (annak jó ) - aki nem, annak ajánlom : már 2006-óta (!) megszünt az E-111 jelű egészségbizt.lap - helyette "kártya" van! (Ingyenes - egy év időtartamra) - Ez ajánlott nagyon azoknak - (biztosításon túlmenően!) - akik külföldre utaznának!

Tehát : EU egészségbizt.kártya. (Nagy Lajos király úton -Pécs) - és a rokk.nyugdíjasok vigyék magukkal az utolsó nyugdíjasszelvényt is ! (+ a főbb irataikat) - (Szem.ig. / Nyugd.ig. / és a TAJ kártya ) - stb. Családtagjaid igazolványát kissé problémásabb intézni! (hosszadalmas leírni! - érdeklődjétek meg ) - meghatalmazás ! / munkáltató ig. / vagy iskolalát.ig - és ilyesmik.) Jó "nyüglődést!" :-)  

.........na, de talán így a "közelgő hétvégére" - jövő hét elejére ennyi elég is lesz ! (nektek) 

 Másról :  ..... remélem mindenki tudta eddig (is) - a magyar zászló színeinek jelentését ! (...) (?) - Na ?... és remélem az "Árpádsávos zászló"-val is "tisztában voltatok ?-  Akinek lennének "hiányosságai" - ám nézzen bele a mai www.nol.hu-ba - (2.oldalon) - ott felfrissítheti "tudását."  (szerintem az 7 sáv = a 7 magyar törzset "jelképezte" -  stb.) 

............ aki akarja , olvassa el az új képek alatti szöveget is és ha akar , írjon hozzászólást! 

************************* ( mára vége ? *****************************  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://banyaszbeka.blog.hu/api/trackback/id/tr3441541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása